Телефон+38 048 737 55 53
Оберіть мову:
  • Готель
  • Номери
  • Пропозиції
  • Ресторан Sophie Café
  • Весілля та зустрічі
  • Одеса
  • Фото
  • Забронювати
  • Що кажуть наші гості?

    Відгуки гостей

    Tom gilad
    Хайфа, Ізраїль

    “Найкращий готель!”

    Відгук написано 16 березня 2019
    Відмінний готель і відмінний персонал, дуже хороші люди, і я чудово провів час. Затишний класичний дизайн, дуже спокійне і чарівне місце. Місце дуже близько до центру, ресторанiв і пабiв, близько 20 хвилин ходьби до пляжу.
    jimdenpat
    Мілан, Італия

    “Чотириденний відпочинок у лютому 2019 рока у цьому чудовому маленькому готелі ”

    Відгук написано 17 лютого 2019
    Тихий, добре розташований елегантний готель з відмінним і недорогим рестораном Sophie Cafe. Не треба шукати далі, Фредерік Коклен чудовий, та чудове співвідношення ціни і якості. Сам я, безумовно, зупинюсь тут наступного разу в Одесі.
    kleinechica
    Берлін, Німеччина

    “дуже хороший готель з відмінним завтраком”

    Відгук написано 13 лютого 2019
    Готель був дуже зручно розташований, багато визначних пам'яток знаходяться в декількох хвилинах ходьби. Вечеря була дорогою, але за кілька кроків є хороший місцевий ресторан з великим меню (дешеві ціни). Ви зможете сидіти на вулиці дуже приємно.
    Pete F

    “Мій улюблений готель”

    Відгук написано 17 грудня 2018
    Бутик-готель Frederic Koklen - це дуже затишне місце. Я зупинявся в апартаментах Sophie Suite і Frederic Suite. Я рекомендую їх обох. Номери великі, стійка реєстрації гостей дуже доброзичлива, сніданок різноманітний, Wi-Fi включений і швидкий. Я не можу придумати жодного способу поліпшити мої часті візити сюди.
    Masa
    Варшава

    “Хороший готель для бізнес-мандрівника”

    Відгук написано 19 листопада 2018
    Не в перший раз зупиняюся в цьому готелі, як завжди на вищому рівні! Проживання в цьому готелі нагадує теплу домашню обстановку. Респект тим, хто забезпечував номера всім необхідним, є все, що потрібно для відпочинку після роботи - супер-комфортне ліжко, затемнення номера, зручне місце для роботи з ноут-буком. Дуже чисто! Зручне розташування в самому центрі Одеси!
    Manuel-MariCarmen
    Альмерія, Іспанія

    “ПРИГОЛОМШЛИВО”

    Відгук написано 14 листопада 2018
    Дуже уважний персонал. Чудова кімната і дуже зручне ліжко. Сніданок і смачна їжа. Відмінне розташування, для того, що б познайомитися з історичною частиною міста (дуже приємно і цікаво). Безсумнівно, я рекомендую 100 X 100. У наступний візит до Одеси, я повернуся в цей ЧУДОВИЙ готель!
    Jurij G

    “Супер!”

    Відгук написано 10 листопада 2018
    Чудовий готель. Мабуть, найвищий рівень сервісу в Україні! Дуже гарне місце в історичній частині Одесси. Дуже затишний дизайн. Відмінна робота WIFI в номері і різноманітні страви в ресторані. 5 зірок- Дякую!
    tuxent9
    Нью Йорк

    “Дуже ввічливий персонал, гарні номери, зручне розташування”

    Відгук написано 27 жовтня 2018
    Я чудово провів час в готелі «Фредерік Коклен». Номери виявилися дуже красивими. Ванна кімната настільки велика, що захотілося затриматися в ній довше. Робітники стійки реєстрації були дуже веселі, завжди посміхалися, і дуже допомогли з пошуком інформації. Я замовив денну екскурсію за містом - в виноробню і фортецю, і моїм гідом виявилася дуже приємна леді зі стійки реєстрації. Це був просто збіг. Ретельно вибирайте кімнату, моя виявилася поруч з кімнатою для персоналу і я чув невеликий шум. Але в іншому все чудово, ресторан теж відмінний. Сніданок - це привід спробувати млинці з лососем, які мені дуже сподобалися.
    javrox1
    Детройт, Мічиган

    “Один дивовижний пошук!”

    Відгук написано 26 жовтня 2018
    Це красиве місце! Проста реєстрація, дві кімнати, однаково гарні і чисті. Я залишився на третьому поверсі, дуже мальовничий. Прогулянка від сходів до моєї кімнати була приємною. Маленькі штрихи з великою увагою до деталей, такі як назва готелю, вигравірувані на мармурових сходах, з красивим декором в коридорі і красивим розписом. У самій кімнаті у мене було більше місця, ніж будь-який інший готель в Польщі або в Україні! Гарна прогулянка в районі, щоб кинути багаж. Всі зручності, які вам потрібні для ванної кімнати, включаючи плюшеві халати і тапочки. Ліжко була величезною, супер зручною і з вибором подушки; ортопедичний, лавандовий, гіпоалергенний і т. д. Декор, хоча і не те, що я б поставив в моєму домі, був дуже кумедним і виконаним з великою точністю. Додатково до всього цього балкон з видом на головну вулицю.
    Clipper87
    Антверпен

    “Повністю новий готель в старому стилі; ідеально!”

    Відгук написано 17 жовтня 2018
    Прекрасне розташування готелю в самому центрі Одеси, на одній з тихих вулиць. Фотографії повністю не передадуть, те який ремонт виконано, все нове і дуже акуратне. Дуже доброзичливий персонал. Номери оснащені кондиціонером з тихим режимом. Нам було дуже приємно отримати справжню, вітальну листівку, написану від руки. Ванна дуже красива. Безкоштовний Wi-Fi для гостей, так само, ви можете купити SIM-карту за дуже невеликі гроші, щоб у вас був зв'язок і за межами готелю, без необхідності платити дорогі тарифи на роумінг. В цьому відношенні необхідний смартфон з двома сім картами. Раджу вибрати «Романтичний пакет», що ми і зробили. Це стало дуже приємним сюрпризом для моєї дружини. Персонал зробив все ідеально, навіть вода у ванній була правильноїтемператури!
    Popup