Телефон+38 048 737 55 53
Оберіть мову:
  • Готель
  • Номери
  • Пропозиції
  • Ресторан Sophie
  • Весілля та зустрічі
  • Одеса
  • Фото
  • Забронювати
  • Що кажуть наші гості?

    Відгуки гостей

    boxmunch
    Лас-Вегас, Невада

    “Комфортне проживання”

    Відгук написано 11 серпня 2017
    Бутік-готель з дуже приємними людьми і відмінною,затишною, комфортною кiмнатою. 7 або 8 хвилин ходьби до основних пунктів призначення Одеси. Сніданок був відмінний. Приємна атмосфера ,це було того варте.
    rstreit
    Фульда, Німеччина

    “Кращий готель в Одесі”

    Відгук написано 11 серпня 2017
    Я був вже два рази в цьому прекрасному бутік-готелі з 25 червня по 08 липня 2017 року і приїду сюди в наступному році. Я можу порекомендувати цей готель всім, хто бажає відвідати Одесу. Високий стандарт готелю, на мій погляд, заслуговує 5 зірок. З часів мого першого візиту в липні 2016 року, він став набагато краще. Коли я приїхав до готелю, леді, яка впізнала мене , зустріла з посмішкою на обличчі, як доброго старого друга. Персонал ввічливий, доброзичливий і дуже чуйний. Тут відчуваєш себе у безпеці і в хороших руках, як у великій родині. Рік тому зарезервований номер, одномісний класичний, був як завжди відмінний, зі смаком обладнаний і дуже чистий. Також, як і в минулому році,мені запропонували масаж. Персонал робить все можливе для гостя. Це просто кращий готель в Одесі. Ресторан готелю Sophie's Cafe пропонує виключно смачні і дуже красиво оформлені страви. Тут є все, чого бажають очі, шлунок і серце! В останній вечір мого прибування, ресторан святкував день народження на честь 6-річчя готелю після відкриття в 2011 році. Тут все робиться з відданістю та любов'ю.
    phill_ewa
    Варшава, Польща

    “« Найкращий готель з фантастичними людьми. Вони підірвуть ваш мозок! ТАК СМАЧНО!"”

    Відгук написано 3 липня 2017
    Ми провели тут декілька ночей між поїздками. Ми будемо повертатися знову і знову. Koklen пропонує вам те, що вам потрібно, і приправляє все своєю дружелюбністю, дуже професійним обслуговуванням, сніданками, трансфером з аеропорту , живою фортепіанною музикою, смачним рестораном. Спасибі за те, що ви є «Fredric Koklen». :-)
    revelisov
    Санкт-Петербург, Росія

    “"Кращий готель в Одесі"”

    Відгук написано 26 травня 2017
    Добрий день! Дуже задоволені своїм вибором готелю в Одесі. "Фредерік Коклен" відповідає усім побажанням гостей: розташований в тихому провулку у центрі міста в старовинній будівлі, усі номери затишні, комфортабельні й прекрасно оформлені, чистота та порядок, більш ніж доброзичливий персонал завжди готовий прийти на допомогу, смачні і рясні сніданки і так далі. А найголовніше - відчуття таке, що ти приїхав до близьких друзів, які дуже чекали тебе! Якщо хтось збираєтеся в Одесу (а я дуже раджу приїхати в це легендарне, красиве та веселе місто), вибирати готель не доведеться - це однозначно "Фредерік Коклен"! Успіху й процвітання! Гості з Санкт-Петербурга Єлизавета і Людмила
    Света С
    Україна

    “"Дуже затишний готель" ”

    Відгук написано 27 квітня 2017
    У цьому готелі вас завжди зустрічає привітний персонал, готовий виконати всі ваші побажання. Вас чекає відмінне ліжко, чудовий душ та смачний сніданок. У номерах тихо, що ще потрібно? Досконалий дизайн, все радує око. Хочеться повертатися сюди ще і ще
    Globalpete2010
    Wailua, Гаваї

    “"Кращій з найкращіх"”

    Відгук написано 14 лютого 2017
    Я зупинявся в 5 різних готелях і 2 квартирах протягом 11 різних поїздок в Одесу. Фредерік Коклен мій найулюбленіший готель. Виберіть англійську люкс «Софі» з декоративним каміном, великою спальнею й приватною сауною і ви не пошкодуєте. Розташований готель в самому центрі. Персонал дуже доброзичливий. Інтернет чудовий, а обслуговування на вищому рівні. Усім рекомендую!
    Pascal W
    Лангенбрук, Швейцарія

    “"Справжні 5 зірок!"”

    Відгук написано 1 лютого 2017
    Номери в готелі чисті, просторі й тихі, хоч і розташовані в самому центрі Одеси. Затишку набагато більше, ніж я очікував від готелю, а також ресторан «Софі», який всередині нього - дуже гарний (на шляху до зірки Michelin, на мій погляд). Те, що я хочу виділити про цей готель - виняткова турбота персоналу. Вона починається з солодощів і особистого листа від менеджера в день прибуття, триває прогнозом погоди на столі, і увінчана широким вибором пропозицій екскурсій. У дорозі протягом року, мені пощастило викроїти кілька годин вільного часу. Після сніданку я попросив 2 менеджерів організувати дещо: спочатку я хотів купити оригінальну "вушанка" (хутряну шапку), потім я хотів відвідати катакомби (до речі найбільші в світі), і, нарешті, я мав відвідати перукаря. У той час як я насолоджувався чудовим еспрессо, для мене все організували. Мені пояснили маршрут до ринку "7 км" (величезний базар, відомий тільки місцевим жителям), де мене чекав гід, який також вів переговори про ціну. Після повернення в готель, мене вже чекало таксі, щоб відвезти в катакомби, де гід, який говорить на англійській мові, провів 3,5 годинний тур по цій великій системі тунелів. Коли я повернувся в готель після чудового дня, перукар вже чекав. Я є власник міжнародного бізнесу, тому досить багато подорожую. Можу сказати, що обслуговування готелю «Фредеріка Коклен» в Одесі дійсно п'ятизірковий рівень. Беззастережно рекомендую його всім, і сподіваюся, що зможу приїхати знову в один чудовий день.
    RachelFromBrazil
    Ріо де Жанейро

    “«Зі стилем в готелі Фредерік Коклен»”

    Відгук написано 27 січня 2017
    Уявіть подорож в минуле з технологіями, що є сьогодні. Уявіть королівський відпочинок. Ось що ми відчули в бутік - готелі «Фредерік Коклен». З того моменту як шофер забрав нас з аеропорту до компліментарного напою і нашого чарівного люкса, наше п'ятиденне проживання було абсолютно ідеальним. Дякую персоналу готелю та ресторану. Їх турбота і їжа заслуговує того, щоб до них повернутися.
    Inna
    Україна

    “"Відмінно!"”

    Відгук написано 28 грудня 2016
    Готель відповідає цілком моєму розумію комфорту і зручності, плюс якість! Номери затишні, персонал відмінний, ресторан чудовий! Знаходиться в центрі міста на тихій вулиці і пішої доступністю в будь-яке місце.
    Михаил Д
    Київ

    “«Найкращий готель в Одесі»”

    Відгук написано 13 грудня 2016
    Тільки найкращі враження від часу, проведеному в цьому готелі. Відмінне місце в самому центрі. Чудовий дизайн номерів. Прибирання номерів на дуже високому рівні. Окремо хочеться відзначити роботу персоналу - робота справжніх професіоналів. Хочеться повертатися сюди знову. Дякую за все!
    Popup